Grafikai Munkáink

 

Plakátok | Szórólapok | Névjegykártyák | Logók

Általunk készített oldalak

 

Nekik már segítettünk.

Mondox Kft.

A Mondox Kft egy könyveléssel és társasházkezelés foglalkozó cég.  A weboldal célja, hogy az új ügyfeleknek megfelelően tudjanak bemutatkozni és szolgáltatásaikról átfogó képet mutassanak.

Leo-Nova Kft.

Biztosítás, gondoskodás és jövő tervezés. A Leo-Nova Kft. biztosítási tanácsadással fogalkozó cég, amely különös hangsúly fektet az egészségügyi dolgozókra.

Hortó Tisztító

A Hortó Tisztító egy minőségi gyorstisztító szalon, nagy kapacitású vegytisztító-, mosó-, szárítógépekkel, és vasalókkal veszi fel a harcot a legmakacsabb foltokkal, szennyeződésekkel. Debrecenben két szalonnal is várja ügyfeleit.

Zolex

A Zolex átfogó informatikai támogatást nyújt kis- és közép vállakozásoik számára. Hardveres és szoftveres problémák megoldását egyaránt garantálja.

Dész-Ker Zrt.

Minőségi asztalos műhely Debrecenben. Egyedileg tervezett bútorok készítése. Konya, szekrény, beépített szekrény filagória. Előzetes látványterv alapján, az ön igényére. 

Tüzépker Kft. Debrecen

A Tüzépker Kft Debrecen egyik legnagyobb építőanyag kereskedelmi cége. Szakmai tanácsadással, hatalmas készlettel és családias hangulattal várja az építeni, felújítani vágyókat.

Fotózás

 

Dész-Ker Zrt. – Asztalos műhely

Rák Zoltán