Röviden, tömören, rólam.

A nevem Rák Richárd az RMD Media megalkotója.

Kis- és Középvállakozásoknak nyújtok átfogó marketing szolgáltatást.

Legyen az grafika, arculat, weboldal, vagy hirdetések kidolgozása.

Hogyan tudok segíteni?

  • Az egyetemen kommunikácót és marketinget tanultam, ezt követően egy nagy vállalatnál, a Tüzépker Kft Debrecennél helyezkedtem el mint marketing manager.
  • Itt szerencsém volt más, a szakmában már régebben mozgó emberekkel együtt dolgoznom, valamint nagyobb gyártók marketing folyamataiba bele látnom.
  • Már az egyetemi tanulmányaim mellet tanultam grafikai tervezést és webdesignet. Amit ma is folyamatosan tanulok, hiszen a trendekhez mindig igazodni kell.
  • Szeretem ezt a szakmát, ezt a munkát. Minden cég és vállakozás egyedi folyamatokat igényel, egyedi arculatot, és egyedi kommunikációt.
  • Őszintén hiszem, hogyha valaki szereti munkáját akkor tud csak igazán jó lenni benne. Én folymatosan tanulok és fejelesztem a saját tudásom, és remélem hogy ezt felhasználva neked is tudok segíteni.

Nekik már segítettünk.

Mondox Kft.

A Mondox Kft egy könyveléssel és társasházkezelés foglalkozó cég.  A weboldal célja, hogy az új ügyfeleknek megfelelően tudjanak bemutatkozni és szolgáltatásaikról átfogó képet mutassanak.

Leo-Nova Kft

Biztosítás, gondoskodás és jövő tervezés. A Leo-Nova Kft. biztosítási tanácsadással fogalkozó cég, amely különös hangsúly fektet az egészségügyi dolgozókra.

Hortó Tisztító

A Hortó Tisztító egy minőségi gyorstisztító szalon, nagy kapacitású vegytisztító-, mosó-, szárítógépekkel, és vasalókkal veszi fel a harcot a legmakacsabb foltokkal, szennyeződésekkel. Debrecenben két szalonnal is várja ügyfeleit.

Zolex

A Zolex átfogó informatikai támogatást nyújt kis- és közép vállakozásoik számára. Hardveres és szoftveres problémák megoldását egyaránt garantálja.